ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Gemelos Y Mellizos


Enviado por   •  1 de Diciembre de 2013  •  289 Palabras (2 Páginas)  •  316 Visitas

Página 1 de 2

Bessons (Gemelos):

Bessons monozigòtics o idèntics són els que procedeixen d'un sol zigot o ou (és a dir, un sol òvul fecundat per un sol espermatozoide), abans de començar a dividir-se i créixer, duplica el seu material genètic i es separa en dues parts idèntiques, cadascuna de les quals comença llavors a dividir-se i créixer per separat, i donaran lloc per tant a dos bessons idèntics.

Bessons (Mellizos):

Bessons dizigòtics són els que procedeixen de dos zigots o ous, és a dir, dos òvuls fecundats per dos espermatozoides, tot passa perquè la dona "ovula doble" i això és una cosa que sí que es veu influït per la raça, l'edat i l'herència genètica de la mare.

Aquests dos ous des del principi, tindran dues placentes i dues bosses separades i més, com hauran material genètic diferent (cada òvul i cada espermatozoide té càrrega genètica diferent), no seran bessons idèntics, podran ser de diferent sexe i poden no assemblar-se físicament més del que s'assemblen dos germans entre sí.

Embaràs múltiples :

Un embaràs és considerat múltiple quan a l'úter matern es desenvolupen en forma simultània dos o més embrions.

L'embaràs múltiple es produeix en algunes dones que tenen al seu organisme un gen que predisposa a una doble ovulació. És a dir, si ets filla d'una mare que va tenir bessons, o si tens una tia amb bessons, és probable que també tinguis bessons. Així mateix, l'home també pot transmetre aquest gen a la seva filla. Significa que si el pare és bessó (o en la seva família hi ha casos de bessons), ell pot transmetre aquest gen a la seva filla, per la qual cosa ella té una major possibilitat de tenir bessons embrions. A partir dels 30 anys augmenten les probabilitats d'un embaràs múltiple.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.7 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com