ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Diari Vermell De La Carlota


Enviado por   •  16 de Agosto de 2013  •  1.115 Palabras (5 Páginas)  •  520 Visitas

Página 1 de 5

TEMA

Aquest llibre te diversos temes però te un principal que es la sexualitat però també parla de molts altres temes relacionats com la regla, l'homosexualitat que mai han de burlar-se de ells perquè son iguals que els heterosexuals, també parla sobre els mètodes anticonceptius, que es molt important i també sobre les malalties de transmissió sexual.

RESUM

INTRODUCCIO

Carlota es una noia que estudia 1r de Batxillerat que un dia coneix a Flanagan, a la parada de metro. Ella te la idea d'escriure un diari sobre sexualitat. Allí hi escriurà tot el que ja sap i el que anirà aprenent. Li ho explica a Flanagan, i com que troba que és una bona idea decideix escriure'n un també. La Carlota busca un munt d'informació a molts llocs sobre : temes com l’embaràs no desitjat, les malalties de transmissió sexual, els anticonceptius, etc. Mentre, Carlota i Flanagan amb l'excusa del diari anaven quedant per veure com els anava amb aquest i que coses havien descobert.

NUS

Un dia anaren al cine, i allí es van donar el seus primers petons. Llavors es van dir que entre els dos no hi havia cap mena de compromís perquè cadascú tenia algú, la Carlota un holandès, en Koert (que era nadador), i en Flanagan la Nines. Altre dia que queden a casa de la mare de la Carlota, descobreixen el sexe y es masturben l'un a l'altre tenint així el primer orgasme. Un altre dia, queden per repetir l'experiència de l'altra vegada peró acaben fent l'amor. Carlota té molta por, perquè ho han fet sense precaució, i no li venia la regla, i per tant tenia por d'estar embarassada. Al cap d'uns dies es fa la prova i mentre espera els resultats li ve la regla. També s'adona de que encara està enamorada d'en Koert ja que ell li envia un e-mail en el que deia que havia de venir a Barcelona per una competició de natació. Carlota queda amb en Flanagan per explicar-li que encara està enamorada d'en Koert. El Flanagan no s'ho pren gaire bé perquè ell s'ha enamorat de la Carlota. Però ella creu que encara està enamorat de la Nines, perquè li va deixar ben claret que entre ells dos no hi havia cap mena de compromís. Carlota decideix deixar-ho córrer. Un dia la Mireia, la seva millor amiga, va anar a estudiar a casa de la Carlota. Al cap d'una estona va sonar el timbre, era en Flanagan. Des de dintre de la casa es va sentir un soroll, Flanagan es va pensar que era en Koert i no volia entrar. Quan va entrar la Mireia els va deixar sols; després de parlar van tornar a iniciar un nou “viatge astral” com diu la Carlota.

DESENLLAS

Per setmana santa, la mare de la Carlota i el seu xicot volen anar de vacances i la Carlota i el seu germà proposen anar a Holanda (perquè així la Carlota podria estar amb en Koert i li deixaria llegir el seu diari a Marc) i a tots els hi va semblar bé. Al cap d'uns dies la Carlota truca a Flanagan i decideixen que queden com a bons amics i que en Flanagan li deixarà el diari vermell a Carlota perquè el llegeixi el Marc.

PERSONATGES

PERSONATGES PRINCIPALS

Carlota: és una noia de setze anys que va a 1º de Batxillerat. Els seus pares estan separats i sempre aprofita els dies que la seva mare no està a casa seva per portar-hi en Flanagan. Té un germà més petit.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (6.1 Kb)  
Leer 4 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com