ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Text Argumentatiu Sobre L'Imperialisme


Enviado por   •  8 de Mayo de 2014  •  369 Palabras (2 Páginas)  •  451 Visitas

Página 1 de 2

En aquest text argumentatiu sobre l’ imperialisme, nosaltres defensarem en part la nostra postura a favor de l’ imperialisme però en alguns cassos també hi estarem en contra ja que pensem que en aquella època van haver coses positives que van afavorir el desenvolupament de les diferents colònies d’Europa, concretament la Gran Bretanya, Alemanya, França, Itàlia i altres països, però també van haver coses negatives que no van afavorir al desenvolupament de les colònies ja que tot i estan al segle XIX, es feien coses, que a continuació explicarem, que eren pròpies de molts anys enrere. Tot i que s’ha de dir que encara en l’actualitat, es segueixen fent coses d’aquest tipus.

Majoritàriament, nosaltres estem d’acord, a favor de tot el que es va dur a terme en el imperialisme, encara que després de que esmentem diferents arguments que justifiquin la nostra postura, també explicarem alguns arguments on no defensarem la postura a favor de l’ imperialisme, tot al contrari. Primerament dir que la principal causa de que estem a favor d’aquest moviment es perquè pensem que gràcies a tot el que va comportar l’ imperialisme, els principals imperis de l’antiga Europa van tenir un gran desenvolupament a nivell d’economia del país i de tot en general. Es va millorar l’enginyeria, molta gent va emigrar de la metròpolis als pobles colonitzadors per millorar el nivell de vida, aconseguir matèries primeres i mà d’obra barata, van ser de les principals causes de la qual nosaltres hi estem totalment a favor. Pensem que del tipus de colònies, la de poblament era la més justa i la millor organitzada ja que la d’explotació no hi estem d’acord i la protectoral hi estem força d’acord ja que els beneficis es partien entre la metròpoli i la colònia. Com hem dit, estem casi totalment d’acord amb l’ imperialisme però hi ha fets com l’extermini d’ètnies, el fet de que els pobles colonitzats s’havien d’adaptar i el racisme, són fets que no hi estem d’acord.

Podem concluir aquest text argumentatiu dient que majoritàriament estem d’acord amb l’ imperialisme ja que hi van haver molts canvis positius com per exemple l’ampliació del comerç marítim però que hi ha altres fets esmentats anteriorment en que no hi estem d’acord.

...

Descargar como  txt (2.3 Kb)  
Leer 1 página más »
txt