ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Quiero Dejar De Ser Un Dentro De Mi


Enviado por   •  18 de Marzo de 2013  •  271 Palabras (2 Páginas)  •  277 Visitas

Página 1 de 2

Fitxa tècnica:

- Autor: Sellin, Birguer.

- Editorial: Galaxia Gutenberg

- Títol: Quiero dejar de ser un dentrodemi. Mensajes des de una cárcel autista

- Any: 2011

- Pàgines: 224

Sinopsi

Birger Sellin ha sigut considerat un nen mut des dels 2 anys i considerat un autista incurable. Aquest llibre recull una selecció de textos de Birger Sellin. Als 18 anys Birger Sellin, contra tot pronòstic, va començar a escriure gràcies a una nova tècnica terapèutica la “facilitated communication” que gràcies a ella va poder comunicar-se a través d’un ordinador. Gràcies a la obtinguda comunicació que va poder realitzar a través de l’ordinador trobem com a resultat, per primera vegada, la desconeguda i turmentada intimitat d’un autista. En el llibre podem apreciar els seus estats d’ànims, les seves poesies, cartes, reflexions, etc que exhibeixen una rara bellesa i una gran riquesa de matisos. Amb una prosa bastant dura de llegir, l’autor Birger Sellin ens mostra el seu món, i un crit de socors des d’una presó d’aïllament interior.

El llibre està estructurat en dues parts. La primera part són anotacions i teories que ens ajuden a saber encara més sobre l’autisme, així com també un breu resum de la vida del noi abans d’expressar-se per “comunicació facilitada”. En aquesta primera part, concretament en la part teòrica i explicativa sobre l’autisme, ens donen a conèixer com s’ha descobert aquest i com han estat tractades les persones que l’han patit al llarg del temps.

La segona i la més extensa és la escrita pel mateix Birger Sellin.

En els textos que escriu, podem apreciar una gran evolució a l’hora d’escriure, expressar-se i una brillant intel•ligència encara que hi ha gent que potser no l’ha sabut apreciar.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.8 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com