ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Trabajo Sobre La Pelicula "Mejor Imposible"


Enviado por   •  31 de Marzo de 2013  •  980 Palabras (4 Páginas)  •  1.289 Visitas

Página 1 de 4

1. Anàlisis d’estils de comunicació i conductuals

El personatge de Melvin te una conducta agressiva ja que és impulsiu i egoista, expressa les seves opinions sense tenir en compte als altres fins i tot ferint els seus sentiments, s’expressa amb paraules ofensives i desagradables i sempre està a la defensiva. També té falta d’empatia, només l’interessa ell mateix i no es posa en el lloc dels altres.

El personatge de Carol es podria dir que té una conducta assertiva ja que és una persona que té paciència amb els altres, li agrada escoltar i expressa el seus sentiments d’una forma adequada i clara, encara que estigui enfadada.

El personatge del Simon té una conducta passiva ja que li costa expressar el que pensa i sent, i quan ho fa ho expressa d’una forma dubitativa (sense confiança en el que diu) i derrotista. Pensa que els seus sentiments i opinions no tenen el mateix valor que la dels altres.

Totes aquestes conductes es veuen en diferents escenes de la pel•lícula, seguidament posaré dos exemples on es podran observar les tres conductes dels personatges. En la primera escena veurem les conductes de Melvin i Carol, i en la segona les de Simon i Melvin.

1ªEscena: Melvin està en el restaurant i Carol li fa un comentari sobre el menja que demana “ com segueixi manegant així es morirà aviat” i el Melvin li contesta “tots morirem i per el que sembla el seu fill segur”. Carol ofesa amb el comentari del Melvin expressa el seu sentiments d’una manera clara i directa i explica a Melvin d’una manera bastant assertiva que no consentirà que parli així del seu fill i que si segueix amb aquesta conducta haurà d’anar a un altre restaurant.

Aquí es veu clarament la falta d’empatia del Melvin i la conducta assertiva de Carol.

2ªEscena: Simon pica a la porta de l’apartament de Melvin per dir-li que a trobat al seu gos i que pensa que ell és el culpable de que hagi desaparegut, però Melvin comença a expressar-se amb agressivitat i Simon se sent intimidat per ell i expressa els seus sentiments de forma dubitativa i sense força ni claredat.

Aquí es veu l’agressivitat verbal de Melvin i la passivitat de Simon.

2. Anàlisis del nivell d’empatia de Melvin i Carol

El nivell d’empatia del personatge de Melvin és molt baix i es veu amb claredat al llarg de tota la pel•lícula encara que cap al final del film el seu nivell millora d’una manera clara. La causa d’aquest nivell baix d’empatia és per la seva dificultat per posar-se en el lloc d’altre i entendre les opinions o sentiments que no siguin els de’ll mateix. També té dificultats respecte a l’escolta activa, això vol dir que sent el que els altres li diuen però no escolta ja que li dona igual el que l’altre persona hagi de dir per que pensa que la seva opinió o sentiments estan per sobre dels d’altres.

En

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (5.6 Kb)  
Leer 3 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com