ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Trampa-Ease Amèrica preguntas


Enviado por   •  24 de Noviembre de 2014  •  1.187 Palabras (5 Páginas)  •  140 Visitas

Página 1 de 5

Trampa-Ease Amèrica preguntas1) Marta i els Estats Units els inversors Trap-Ease creuen que s'enfronten a una oportunitat única a-la-vida. Quina informació que necessiten per avaluar thisopportunity?

En dir que s'enfronten a una oportunitat única a-la-vida suposo que són talkingabout el potencial de guanys i creixement. No obstant això, a partir d'aquest cas no sembla thatMartha, el president de la Trampa-Ease havia investigat prou en el seu mercat torealistically avaluar si la demanda del seu producte estaria allà. Primer ella wouldneed per decidir el que els clients volen i necessiten. És que volen o necessiten la seguretat i extrafeatures que la Trampa-Ease Lliurem? Sembla que la Marta i els inversors estaven toofocused sobre el increïble que era el seu producte i no les necessitats reals o desitjos de thecustomers que seria comprar-lo. Si Trampa-Ease on seguir un societal MarketingConcept després ho farien probablement més èxit perquè van a comercialitzar aquest producte nou i innovador que, a la llarga crea menys cintura, ja que és reutilitzable i és més humana a causa de la trampa i deixeu anar possibilitat . Si s'utilitzen theSocietal concepte de màrqueting que augmentaria els seus productes fortaleses.

2) Com creu que el grup anava a escriure la seva declaració de missió? Com wouldyou escriure?

Crec que el grup probablement escriure la seva declaració de missió centrada al voltant del seu producte innovador perquè estan massa concentrats en el seu producte i concentratedenough en el seu client. Ells probablement escriure alguna cosa com, "Realització d'una millor trampa per ratolins perquè tots aquells que va trepitjar pel nostre camí fressat beneficiarà." Ells shouldtake la concentració fora del seu producte i es concentren en el seu client. una millor

 

declaració de la missió seria alguna cosa com això i que inclogui les necessitats satisfiedcustomers 'text o desitjos; "Tractant de satisfer millor les plagues eliminant necessitats dels nostres clients a través de la innovació i la qualitat." Això s'aplica al seu producte actual els andgives espai per expandir-se a altres àrees de feristeles o el control de rosegadors.

3) Ha Martha identificat el millor mercat objectiu de Trampa-Ease? El othermarket segments podria el ferm objectiu?

Martha ha dirigit les dones pel seu producte. Ella sent que les dones són el millor totarget grup perquè no els agrada el desordre o els riscos creats per traps.This tradicionals ratolí és un bon segment de comercialització per començar, però hi ha un parell de coses thatMartha podrien haver millorat en. En primer lloc, hauria d'haver probablement segmentat womeninto un parell de diferents grups. En el món d'avui totes les dones no es queden a casa i takecare de nens. De fet, la població de dones que fan que s'està reduint i beingreplaced per professionals independents ràpidament. En efecte, dirigint-se a les dones que es queden a casa, Martha està orientada a un mercat en retrocés. Probablement podria dones segment en acouple diferents categories. Per exemple: les dones treballadores, dones solteres, mestresses de casa, etc. També hi ha altres mercats que Martha podria target.Some altres segments del mercat que tenen gran potencial per als aremarkets Trampa-Ease, com els ecologistes, amants animals, negocis corporatius i famílies. TheTrap-Ease parany de ratolí és reutilitzable i, per tant, és reutilitzable i, per tant, crea menys d'una tensió en l'ambient del que faria una cosa molt atractiva per als ecologistes i les persones que es preocupen per la terra. El mercat ecologista isalso creixent com a persones prenguin consciència de l'escalfament global i altres problemes de la desforestació comla. Amants dels animals els encanta el parany Trampa-Ease ratolí perquè doesn'trequire verí o plantegen

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (7.6 Kb)  
Leer 4 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com