ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Resum Cadena Critica


Enviado por   •  2 de Diciembre de 2014  •  531 Palabras (3 Páginas)  •  259 Visitas

Página 1 de 3

Cadena Crítica es un llibre que utilitza el gènere de novel•la ja que li permet a l'autor formular preguntes que segurament tot lector es fa sobre el concepte de gestió de projectes. Aquesta novel•la desenvolupa d'una forma bàsica però també concretant en certs conceptes bàsics de la gestió alhora, les dificultats que presenta el “management” en diferents tipus d'organitzacions, mostra una metodologia simple, però poderosa, per administrar un projecte de qualsevol àrea. Dóna consells i bases sobre mètodes efectius i metòdics perquè un projecte s'acabi a temps o abans del que s’havia planejat i sense sacrificar les especificacions originals.

La novel•la inicia amb la problemàtica de l'empresa GENEMODEM, una empresa de mòdems (informàtica), la qual encara que té una tecnologia molt pionera i èxit amb tots els productes que treu al mercat, no està satisfeta a causa de que el desenvolupament dels seus productes té més o menys una durada més elevada de lo esperat i necessari, de dos anys concretament, quan han de llançar-los com a molt cada sis mesos, ja que la carrera frenètica del mercat així ho exigeix, per la qual cosa es van veure en la necessitat de contractar a un grup de pensadors amb la finalitat de que aquests trobessin la manera de minimitzar el temps de desenvolupament dels productes, per a això utilitzarien el projecte A226 com a camp de prova.

Per altra banda, paral•lelament, s'observa l'escenari d'un professor d'universitat que és contractat com a professor titular per impartir el Màster de Gestió de projectes per a directius d’empreses, la qual cosa era un repte per a ell pel nivell de coneixement i gran experiència que tindrien els seus alumnes, ja que la gran majoria seran alts càrrecs i caps de projectes de grans empreses. En el transcurs del llibre es presenten les classes dictades per aquest professor i les conclusions que s'extreuen d'elles, per la qual cosa el lector se submergeix en la lectura del llibre com si fos un estudiant de la classe. El grup d'estudiants està format per perfils diferents: Econòmic, màrqueting, director de projectes, entre uns altres. , i a més pertanyen a diferents sectors com a tecnologia i arquitectura.

Com qualsevol classe real sempre hi ha estudiants que sobresurten, est és el cas dels tres pensadors de *GENEMODEM els qui estan en el *Master, és interessant aquest equip de treball i les idees que transmeten a cada classe, ja que les conclusions sobre la gestió de projectes en la seva majoria estan relacionades amb les preguntes que formulen els tres pensadors de l'empresa de mòdems, a més aquests tenen un alt grau de motivació ja que si aconsegueixen reduir considerablement els temps de projectes de desenvolupament dels nous mòdems rebran un bon paquet d'accions de l'empresa com recompensa. En llibre es pot evidenciar

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (3.2 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com