ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Salida a bolsa


Enviado por   •  7 de Abril de 2011  •  269 Palabras (2 Páginas)  •  1.245 Visitas

Página 1 de 2

L'home més ric d'Espanya dóna la cara per sortir a la Borsa

. Els principals arguments són:

· La bona imatge d'empresa. Estem en un entorn cada vegada més globalitzat, més obert i competitiu, per tant no podem descuidar la nostra imatge. L'entrada a Borsa suposarà per a l'empresa la voluntat de desenvolupament en el mercat tèxtil. Millorarà el reconiexement de la nostra marca i els nostres productes davant els nostres clients i podrem enfortir les relacions amb els nostres col·laboradors externs. La cotització en un mercat organitzat és un senyal de qualitat. Representa per l'empresa un valor afegit a l'hora d'establir-se a l'exterior.

· Publicitat gratuïta. L'entrada a l'Íbex 35 suposa publicitat per part dels mitjans de comunicació i dels analistes financers. Per tant estalviarem recursos en aquest camp.

· Ens permetrà diversificar les fonts de finançament. Podrem ampliar i diversificar les fonts de finançaments en les millors condicions: financiació barata i a llarg termini. La cotització a Borsa pot facilitar possibles ampliacions de capital futures i també ens permetrà millorar en l'eficiència en la gestió per les exigències del mercat, obtenir una valoració objectiva del nostre negoci,...

· Motivar els treballadors. El fet de què l'empresa es trobi cotitzant a Borsa constitueix un estímul per als treballadors, ja que treballen en una organització que forma part d'un mercat transparent i de prestigi. També podem vendre, als treballadors, accions de l'empresa ( amb condicions ventatjoses) o pagant en espècie, a través d'accions de l'empresa, lligant el salari a la productivitat.

· Ens possibilitarà la opció de crèixer, no només en l'opertura o ampliació de locals sino també al llançament de noves cadenes i línies de producte.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.8 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com