ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Discurs Universitat


Enviado por   •  27 de Enero de 2014  •  234 Palabras (1 Páginas)  •  222 Visitas

La universitat, és el primer pas cap a l’estudi autonòmic, ets tu el que decideix el que vol fer, com ho vol fer, i quan ho vol fer. Durant els anys de carrera, adquireixes una formació laboral, tant en les classes pràctiques ,com en les teòriques, de cara a un futur treball.

Per una banda, cal que estudiïs allò que realment t’agrada. La carrera que triïs contindrà coneixements específics d’allò que vols estudiar, totalment diferent del batxillerat, la ESO, o primària. En vàries carreres obtindràs convalidacions d’assignatures per a poder fer un canvi de carrera si veus que allò que fas no és el que realment volies fer. També, obtindràs una gran formació de cultura general per a l’àmbit de les sortides laborals que després podries especificar realitzant un màster universitari.

D’altra banda, la part d’oci o esbarjo de la vida universitària, és totalment diferent. Forma part de l’autonomia, on tu decideixes a les classes que assisteixes, el treball el fas quan el creus que l’has de fer, i si portes al dia els estudis de cada matèria. A la universitat, també coneixeràs a gent nova, podràs gaudir de festes, d’assemblees i, fins i tot, de molts recursos per a estudiants a la teva disposició.

Per acabar, estudiar una carrera universitària, és una nova etapa a la vida on comences a prendre les teves pròpies decisions. Una nova etapa per madurar. Una etapa per valorar i viure

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.4 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com