ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

La interpretación de Freud


Enviado por   •  27 de Mayo de 2012  •  Informes  •  488 Palabras (2 Páginas)  •  428 Visitas

Página 1 de 2

1. Com podem interpretar la caiguda del rellotge de Freud que li regala el seu pare.

A l'hora d'agafar el ferrocarril, a Freud se li cau el rellotge que li va regalar el seu pare, perque Freud, en el seu inconscient tenia imatges de la seva infancia dolentes envers el seu pare.

2. I l’enamorament de cecily del professor Breuer i posteriorment de Freud? És una conseqüencia de l’aplicació de la psicoàlisi? Per què es produeix aquest enamorament?

Cecily s’enamora del professor Breuer i posteriormente de Freud, perque ells dos li recordaven al seu pare, ella creia que ells li donaven l’afecte que en un passat li havia donat el seu pare. No esta directamente relacionat amb la psicoanálisis, ja que ella guardaba en el seu interior un trauma, i ella buscaba una persona similar al seu pare per a que la cuides i com feia ell.

El trauma que guardava era que de petita estava enamorada del seu pare i no va superar d’aquesta manera portava arrosegant el trauma tota la seva vida sense adonar-se per aixo buscaba el reflexe del seu pare en altres persones, en aquest cas van ser els professors.

3. Intenta buscar els elements (símptomes) que permeten explicar la neurosis de Freud.

Un element de la seva neurosi podria ser el patiment pels mals somnis i que per culpa d’aixo s’aixecava sofocat i també que Freud no pot entrar al cementiri on es sepultat el seu pare.

4. Busca els elements interpretatius (simptomes) de la neurosi de cecily i explica la causa.

Un simptoma es que Cecily no volia beure mai aigua a causa d’un record seu per part del seu pare i aquest record se li va mantener en el inconsciente.

5. Intenta interpretar el somni(s) de Freud, buscant els simbols i desplaçaments.

Un del somnis de Freud era que sortia una dona que representava a la seva mare, però en realitat no ho era, d’aquesta manera s’ha produït un desplaçament, Ell intentava arribar fins la dona que representava la seva mare, però resulta que Freud estaba lligat a una corda amb un tercer personatge i aquesta es cau pero un precipicio i arrastra a Freud al estar lligats per la corda. D’aquest somni es pot interpretar el desitg o la necessitat d’està amb aquella persona que representa a la seva mare, però resulta que hi ha aquella tercera persona que li impedeix apropar-se aquesta persona representaria el seu pare, que es l’únic obstacle que li impideix arribar a prop de la mare.

6. Com s’inicia l’associació lliure d’idees i pensaments tal i com es representa en la pel•lícula?

Amb l’ús de la hipnosis, fet que li permetia entrar i fisgar l’inconscient d’altres persones i

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (3 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com