ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Resumen Odisea De La Especie


Enviado por   •  1 de Noviembre de 2013  •  810 Palabras (4 Páginas)  •  738 Visitas

Página 1 de 4

Aquesta pel·lícula ens narra com l'espècie humana ha anat evolucionant fins a convertir-se en el que avui som Homo Sapiens Sapiens.

L'erupció d'un volcà va donar lloc a una divisió, es va separar en bosc que és on vivien els Tumay i Sabana el lloc on vivien els Horrorin .

El Horrorin era un simi quadrúpede que s'alimentava de plantes, però quan ja no li quedà menjar va haver de sortir a la recerca de provisions. En aquesta experimentació es on es va posar de dues potes per poder caminar, tenir una millor visió i poder veure per on anava.

El Tumany existia en un lloc que es trobava a 2000km d'on era el Horrorin, aquest també va descobrir la manera de caminar a dues potes.

Després de molt de temps i per la dificultat que la vida els havia presentat van poder sobreviure una especie anomenada Australopithecus, d'aquests grup només va sobreviure la Lucy. Lucy es trobava sola i tenia 4 fills més un en la panxa .Llavors una tarde va conèixer als Anamensis una espècie més violenta i Lucy va voler integrar-se a aquest grup per el fet de que es trobava sola i necessitava protecció. I l'única manera perquè es pogués quedar era seduint al cap d'aquell grup, d'una vegada que és acceptada, s'havia d'acostumar als seus hàbits .

L'aparició d'Homo Habilis, tenia un cervells més desenvolupat, fa preguntes sobre el misteri de la natura , és l'inventor d'eines i és ell el que va crear la primera pedra per tallar la carn, és el primer que va ser anomenat ésser humà. Ja no tenien por però el fet de dormir podria ser un perill, llavors el que fan es recollir tot el que hi ha en el terra, necessitaven pedres i plantes i fan una cabanya. Gràcies el seu invent de la pedra van aparèixer els nous coneixements que són transmesos a les següents generacions.

Fa 2000 milions d'anys a l'abandonar Àfrica tropical va néixer un nou ésser anomenat Homo Ergaste, era més alt, caminava més dret, consumeix menys energia i pot recórrer distancies més llargues sense beure ni menjar. El viatge li donara una nova percepció millor d'ell mateix i del món. Aquest grup esta més unit, s'ajuden mútuament i li costava molt perdre algun membre de l'espècie, per aquest dolor comença a pensar i tenir por de perdre la seva vida.

Aquesta espècie evoluciona i quan arriba a Àsia, a pujat un esglaó en la comprensió del món i es converteix en Homo Erectus, l'home dret, està més sotmet a la natura i es un gran caçador ja que aquesta activitat els ajuda a sobreviure, després comença a entallar les pedres. també es

repartien les tasques i això va donar lloc a l'especialització, de fet el llenguatge neix amb ells, era una família més

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (4.6 Kb)  
Leer 3 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com