ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Comparativa De Cercadors


Enviado por   •  6 de Junio de 2015  •  300 Palabras (2 Páginas)  •  111 Visitas

Página 1 de 2

Google:

Es un cercador amb un algoritme de recerca propi, que ens demostra un gran velocitat i varietat de resultats a l’hora de fer una recerca. Encara que pareix bo que ens dongui tants de milions de resultats, a l’hora de la veritat només els primers ens mostren de veres el que necessitam, ja que els altres possiblement son extensions.

Però a més d’un cercador ens ofereix a més una gran varietat de plataformes virtuals com el correu electrònic, drive, youtube, i molts altres.

És el més emprat a nivell mundial, amb un disseny senzill.

Yahoo:

Es un cercador innovador que fins fa poc era part de google. Encara que no te serveis propis relacionats amb la recerca, compta amb servei de correu electrònic i àlbum fotogràfic entre altres.

El que va començar sent una bona idea, la valoració dels enllaços, va conduir al la seva caiguda, ja que al poc temps va quedar obsolet com a mitjà de recerca, produint que això quedes desfasat.

I encara que a nivell espanyol no te massa èxit, a nivell americà pareix que te molt més èxit, o al menys, en la part de Yahoo preguntes.

Bing:

És amb diferència, el millor cercador de vídeos. A diferència de Google, no te un disseny minimalista, però podem modificar la seva aparença. També compta amb una barra superior amb un panell als diferents serveis que ofereix, i una barra inferior amb les noticies més destacades del moment.

A nivell de recerca, no sempre trobam els millors resultats entre els primers, casi sempre hem de fer una recerca una mica més exhaustiva.

Duck duck go:

Per el contrari que tots els altres cercadors, destaca per la seva política de privacitat, ja que no emmagatzema els resultats de recerca dels seus servidors. Aquesta es la seva millor faceta, encara que també en podem destacar les seva amplia personalització.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.8 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com