ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Energia Nuclear


Enviado por   •  21 de Diciembre de 2014  •  335 Palabras (2 Páginas)  •  145 Visitas

Página 1 de 2

E = mc, Aquesta va ser la primera vegada que tots els components de la fissió eren coneguts. El 1939 Hitler va envair Polònia i va començar la Segona Guerra Mundial. Això va portar als científics de tot Europa per demanar als seus governs per finançar programes de fissió nuclear, tant per a l'energia com per bombes.

L’exèrcit de Estats Units va formar el projecte i se li va posar aquest nom per què gran part de l’obra original s’havia fet en Manhattan, New York. Quan l’Exèrcit va prendre el control, van decidir moure el desenvolupament de la bomba nuclear a tres àrees principals, a Tennessee, on es va fer l’urani enriquit a Wahinston, on es va crear el plutoni, i a Nou Mèxic, on es va realitzar el muntatge final.

El Projecte Manhattan, amb els recursos aparentment il•limitats dels Estats Units, va decidir tractar de treballar en dos tipus diferents de bombes al mateix temps, una bomba d’urani i una bomba de plutoni. La bomba d’urani, era una bomba de pistola, causant una massa crítica i una explosió. La bomba d’urani, va ser difícil de fer i que era extremadament inestable. La bomba d’urani va ser abandonat en la seva majoria en les etapes posteriors del projecte. La major part de la feina en el Projecte Manhattan va ser posat en el desenvolupament d’una bomba de plutoni. La bomba de plutoni utilitza una massa de plutoni envoltada d’explosius convencionals.

A causa de la incertesa de l'operació de la bomba de plutoni, es requereix una prova per assegurar-se que anava a funcionar. El 16 de juliol de 1945, el primer bomba nuclear va esclatar en el lloc de prova de la Trinitat a Nou Mèxic. Poc després que el 6 d'agost 1945, 01:00 bomba d'urani Little Boy i el 9 d'agost 1945, 01:00 bomba de plutoni, Fat Man, es va deixar caure sobre el Japó. El llançament d'aquestes dues bombes va acabar la Segona Guerra Mundial. (Einstein després arrenpenteix)- La bomba-una foto de japó destrossat.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.9 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com