ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

El Triunfo De Un Sueño


Enviado por   •  26 de Enero de 2013  •  1.482 Palabras (6 Páginas)  •  284 Visitas

Página 1 de 6

Sinopsis:

Un joven guitarrista y vocalista irlandés de nombre Louis Connelly (Jonathan Rhys-Meyers) y una violonchelista estadounidense Lyla Novacek (Keri Russell); dos músicos geniales en condiciones sociales diferentes, se conocen y se enamoran una noche, pero tienen que separarse debido a diversas circunstancias. Sin embargo, Lyla queda embarazada, bebé que ella no volverá a ver porque cree muerto. Después de su separación, Lyla y Louis dejaron de tocar y se convirtieron en dos personas desgraciadas el uno sin el otro. Después de mucho tiempo, Lyla se entera de la verdad sobre Evan, quien ha vivido sus primeros 11 años en un orfanato. Comienza la búsqueda de Evan por parte de Lyla y de Lyla por parte de Louis. Evan sale del orfanato y pasa a vivir bajo la tutoría de Wizard (Robin Williams), su “padre” adoptivo, quien pone a Evan a trabajar para él en las calles bajo el nombre de 'August Rush'.

Una pel•lícula que ens ensenya la bellesa, en aquest cas de la música.

1- Evan o August és capaç d’escoltar la música d’una manera molt peculiar...bé, de fet els sons formen part de tot allò que escolta l’Evan. Com ho fa? D’on extreu els sons musicals?

Evan té la capacitat innata d'escoltar, sentir i interpretar la música provinent de totes les coses que estan en l'ambient, de la natura, de la ciutat...

2- El sentit de l’oïda de l’Evan està molt desenvolupat i es podria considerar com un superdotat per la música. Per a què fa servir aquest dot? Forma part de la seva genètica?

Evan fa servir el seu dot per buscar els seus pares, sent que amb la música és connecta amb els seus pares. Aquesta capacitat i facilitat que el nen té amb la música li ve de genètica, ja que els seus pares eren músics els dos, la seva mare una gran violoncel•lista i amb una gran carrera musical i el seu pare tot un artista.

3- Wizard (Robin Williams) a la pel•lícula, ensenya a Evan i altres nois a tocar un instrument per desprès guanyar uns diners a costa seva. Anomena 3 instruments que toca Wizard i els seus nois i busca informació sobre aquests instruments. Són de corda, de vent, de percusió? Quin dels drets de l’infant esta vulnerant en Wizard.

• Harmònica: És un instrument de vent, del grup d'instruments de vent-fusta i del subgrup d'instruments de llengüetes lliures. Es toca bufant o aspirant l'aire sobre un dels seus forats individuals o sobre múltiples forats d'una vegada. La pressió causada per bufar o aspirar en les càmeres de les llengüetes causa que la llengüeta o llengüetes vibrin a dalt i a baix creant so. Cada càmera té múltiples llengüetes de to variable, de llautó o bronze, que estan subjectes assegurades per un dels seus costats i solt en l'altre extrem, sent l'extrem solt el que vibra i crea el so.

• Guitarra: És un instrument musical de corda, compost d'una caixa de fusta, un masteler sobre el qual va agregat el traster generalment amb un forat acústic en el centre de la tapa , i sis cordes. El seu nom específic és guitarra clàssica, guitarra espanyola, guitarra criolla o guitarra acústica.

• Clarinet: És un instrument que pertany a la família del vent bufat i vent fusta, igual que la flauta, l'oboè i el fagot. És un aeròfon de llengüeta simple. Es construeix de fusta (tradicionalment de banús al segle XIX, amb un sistema de claus millorat ho va situar en un lloc privilegiat entre els instruments. La bellesa del seu timbre ho fa apte per interpretar passatges com a solista a més de ser un instrument d'enorme agilitat i sonoritat.

Els drets dels infants que està vulnerant Wizard són:

• Tots els nens i nenes del món tenen dret que els ajudin a néixer en les millors condicions i a tenir menjar, un lloc on viure, esbarjo i atencions des del naixement. En canvi Wizard tenia els nens en males condicions, si que tenien menjar però molt escas i amb cap luxe, ja que quan veuen la pizza tots els nens tenen por per si el brujo la veu i els renya. I tampoc no els hi presta atenció, cada nen fa la seva, l’únic interès que té ell amb els nens és que cada dia li portin tot el que han guanyat al carrer.

• Si algun nen o nena té algun problema, té dret a rebre ajuda i atenció especial per a poder-lo superar. En canvi ell els hi deia que si demanaves ajuda, se’ls endurien al correccional i allà els maltractarien...

• Tens dret a no treballar fins que siguis gran i tens dret que

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (8.6 Kb)  
Leer 5 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com