ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Embarazos No Deseados En Adolescentes


Enviado por   •  17 de Octubre de 2012  •  1.949 Palabras (8 Páginas)  •  669 Visitas

Página 1 de 8

Índex

1.Introducció i hipótesis p.1

2.Què passa quan una adolescent queda embarassada? I el pare del nou ésser? P.2

3.Què es pot fer un cop s’està embarassada? P.2

3.1 Avortament

3.2 Tenir-lo

4. Maneres d’evitar l’embaras p.4

5.Entrevistes p.7

6.Conclusió del treball

7.Bibliografía

1. Introducció

Hem escollit aquest tema, ja que, nosaltres com adolescents que som, necessitem saber a quins riscos ens exposem si tenim relacions sexuals, i volem conscienciar als demés, de com es pot evitar.

En aquest treball explicarem els embarassos en adolescents. El que s’ha de fer en cas de fer sexe sense les proteccions segures, les mesures que s’han de prendre al moment, com la pastilla del dia després; o en el cas de ser massa tard, una altre mesura com és l’avortament. Quines conseqüències té, ja siguin físiques com psicològiques.

També buscarem a algú que hagi patit aquesta situació, i com ho va afrontar, Per poder incloure a aquest treball una experiència real.

En aquest treball parlarem sobre que porta als adolescents a practicar sexe no segur. Hi ha mites entre els adolescents, com el de creure que són estèrils, per haver tingut altres relacions i no hagi passat res, o creure que només pel simple fet de no tornar-se’n a quedar embarassades, no es quedaran; o també una de les altres causes es no saber les mesures de prevencions necessàries. Coneixer tots els metodes anticonceptius, y utilitzar el més adient per a cada persona.

En aquest treball també ens plantejem preguntes com l’edat del pare del nou ésser i que passa amb ell, es farà responsable del seu fill? Treballarà per mantenir la seva nova familia? O per el contrari fugirà per por a la reacció dels pares (tant els seus com els de la noia) o per por a la responsabilitat.

Aquests temes els intentarem resoldre amb el nostre treball, i esperem que serveixi per conscienciar, a tot aquell que el llegeixi, i poder evitar els embarassos no desitjats en adolescents.

Hipotesi: un embaras no desitjat canvia radicalment la vida a la noia.

2.Que passa quan una adolescent queda embarassada? I el pare del nou ésser?

Quan una noia adolescent es queda embarazada, al principi la noia té por d’explicar-ho als pares, axí que s’ho explicarà als amics, aquests segurament ho aniran divulgant fins que ho sapiga més gent, i aixó podria causar una marginació social cap a la noia.

Al final ho acabaria confesant als pares, aquests al principi segurament es sentirien decebuts ja que la seva filla es destrossarà la vida, segurament no continuarà els estuds i tindrà que possar-se a treballar.

Els pares ho acabarien aceptant pero encara es sentirien decebuts pel futur de la seva filla y del nou ésser.

El pare de la criatura, pot fer dues coses, abadonar la mare o estar amb ella, segurament, el pare també s’allunyarà dels estudis academics, i es posarà a treballar per poder mantenir a la mare i al fill.

Les mares adolescents tenen més dificultats en el futur per trobar una feina estable i la seva vida privada es precipita: s’emancipen abans, es casen i tenen un segon fill abans que les seves coetànies que no han estat mares adolescents. La investigació demostra que les dones que exerceixen de mares de manera prematura acostumen a repetir l’experiència . D’aquesta manera, el 78% de les noies a Andalucía, Extremadura i Múrcia havien tornat a augmentar la familia abans de cumplir els 25 anys. Malgrat tot, a Madrid, Navarra i el país Basc, només el 56% tenien un segon fill en aquest mateix tram d’edat.

L’estudi també destaca que hi ha més fragilitat en les unions formades per mares precoces. Les ruptures entre elles són més del doble que en la resta de mares.

3.Que es pot fer un cop s’està embarassada?

El 78% de les catalanes s’inicien en les relacions sexuals abans dels 20 anys, d’elles queden encinta el 8%, taxa que en la generació anterios era del 19%. Un cop estàn embarassades tenes que escullir entre aquestes opcions:

3.1 Avortament

En la meitat dels casos, les noies decideixen avortar, dels 10.000 embarassos precoços a España, 5.000 decideixen abortar.

Només es pot fer, en els primers dos mesos de gestació, quan el embrió encara no está format.

3.2 Tenir-lo

Tenir un fill sent adolescent, és molt dificil, ja que el cos de la jove ncara no está del tot preparat per gestar una nova criatura al seu interior, l’embaraç d’aquestaes pot complicar molt més que el d’una dona adulta.

Sintomes del embaras precoç

-Primer trimestre

1)Trastorns digestius

2)Metrorragies=> Hemorragia vaginal, prcedent de l’úter no associada al cicle menstrual.

3)Abortaments espontanics=> hi ha un 28,2% d’avortaments esporadics en adolescents

4)Embarassos extrauterins

-Segon i tercer trimestre

1)Anemia

2)Infeccions urinaries

3)Amenaza de part Pretérmino=>En adolescents es un factor de risc per al nadó.

4)Hipertensió arterial gravídica=> es presenta en el 13 i el 20% de les adolescents.

5)mortalitat fetal

6)part prematur

7)Creixement intrauterí retardat

8)Presentacions

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (12.8 Kb)  
Leer 7 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com