ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Normativa


Enviado por   •  23 de Octubre de 2014  •  1.507 Palabras (7 Páginas)  •  158 Visitas

Página 1 de 7

Nomativa

1/ Faltes d’assistència

1.1/ Sobre les faltes d’assistència individuals a les classes.

La classe és obligatòria per a tot l’alumnat. El professorat controlarà l’assistència i en portarà un registre.

Aquest classifica de la manera següent, aquestes faltes d’ assistència

Les faltes d’assistència és classifiquen en justificades i injustificades.

Les primeres són aquelles provocades per una circumstància ineludible que impossibilita la presència de l’alumne a l’aula.

Les segones aquelles l’origen de les quals no es atribuïble a cap causa que impossibiliti per a l’assistència a classe a judici del tutor/a del grup, professorat i el cap d’estudis o que al•ludida la causa per l’alumne no pugui ser demostrada.

Per qualificar una falta com a justificada o injustificada el tutor/a utilitzarà els criteris de sentit comú i, sempre que sigui possible, aquells que serien exigibles al món laboral.

Mai serà acceptada com a justificació l’argumentació de “motius personals”.

La inassistència provocada per l’existència d’una relació laboral de l’alumne serà tinguda present i comunicada pel tutor a l’equip docent del grup el qual decidirà en conseqüència i sempre caldrà justificació documental, d’acord amb el paràgraf següent.

Les faltes d’assistència caldrà justificar-les documentalment amb el model establert a l’efecte –disponible pels alumnes a la consergeria del centre o pel tutor/a- i sempre caldrà annexar al mateix la documentació acreditativa de la falta.

1.2/ Actuació del tutor/a per controlar l’absentisme.

- El tutor/a controlarà setmanalment els informes d’assistència dels alumnes a les classes ho farà amb el programa Alexia .

- De les faltes reflectides en els mateixos demanarà justificant en la forma explicada anteriorment als alumnes, els quals tenen un termini màxim de 7 dies, des de la data de la falta, per a poder justificar-les.

- Lliurarà al cap d’estudis resum de l’assistència una vegada al mes, d’acord amb el document establert a l’efecte. No obstant això quan detecti abans d’aquest període situacions d’absentisme que així ho requereixin iniciarà les actuacions adients per tal de fer el seguiment i aquest serà sempre en comunicació estreta amb el cap d’estudis.

- Alumnes menors d’edat, quan un alumne/a, menor d’edat, falti a classe de forma

injustificada més de 5 hores es posarà en contacte amb els seus pares o tutors legals per tal d’informar-los de tal circumstància i poder actuar en conseqüència i sense esperar al resum mensual de faltes d’assistència.

- Alumnes majors d’edat, quan un alumne, major d’edat, falti a classe de forma injustificada més de 10 hores serà amonestat de forma escrita –previ requeriment dels justificants per part del tutor-, circumstància que quedarà reflectida en l’expedient personal de l’alumne i comunicat a l’equip docent.

1.3/ Per les conductes greument perjudicials per a la convivència (30 faltes injustificades):

- Suspensió del dret a participar en activitats extraescolars i/o complementàries fins a final de curs.

- Suspensió del dret d’assistència al centre o a determinades classes per un període que no podrà ser superior a quinze dies lectius, sense que això comporti la pèrdua del dret a l’avaluació contínua, i sens perjudici de l’obligació que l’alumne o l’alumna realitzi determinats treballs acadèmics fora del centre, en el supòsit de suspensió del dret d’assistència.

- El centre, mitjançant el tutor o tutora, lliurarà a l’alumne o l’alumna un pla de treball de les activitats que ha de realitzar i establirà les formes de seguiment i control durant els dies de no assistència al centre per tal de garantir el dret a l’avaluació contínua.

- Inhabilitació per cursar estudis al centre pel període que resti per a la fi del corresponent curs acadèmic.

En el cas de no estar contemplats per la programació del professor es seguiran les actuacions establertes a continuació:

1r. Per cada 10% de faltes injustificades 1 punt de penalització sobre la nota obtinguda fins a un màxim del 30%, 3 punts .

2n. Mes enllà del 30% es considerarà el crèdit no superat, en l’avaluació corresponent, previ informe de la junta d’avaluació i amb comunicació al director del centre i al Consell Escolar.

2/ Us de les aules de la cafeteria i menjador i comportament en les mateixes.

Per fer ús de l’aula de menjador i cafeteria, els alumnes han de respectar les normes següents:

- Lliurar el tiquet o l’abonament mensual de dinar en el moment d’entrar al menjador.

- Passar per la caixa de la cafeteria i fer el pagament del tiquet corresponent una vagada s’ha sol•licitat l’àpat desitjat i lliurar aquest tiquet al cambrer al moment de sol•licitar aquest àpat.

- No es permès l’ús de mòbils ni aparells que emetin sons en aquestes aules, únicament seran permesos sense so.

- Han de venir correctament vestits i calçats.

3/ Pagament dels diferents serveis.

Els serveis que requereixen un pagament seran abonats en efectiu o presentació de tiquet o document justificatiu al moment de la utilització del servei.

Solament serà possible l´ ajornament del pagament mitjançant el vist-i-plau del professor responsable de les pràctiques corresponents en aquell moment. El professor/a que doni el vist i plau per la utilització d’un servei sense el corresponent document/tiquet, ho comunicarà a l’administrador del centre.

El pagament del servei de menjador es podrà fer per mitjà d’un ingrés bancari o pagament en efectiu dels tiquets solts.

Els alumnes recolliran el carnet mensual o el tiquet corresponent la primera setmana de cada mes al mostrador d’atenció al client,durant les hores que aquest

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (10.1 Kb)  
Leer 6 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com