ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Principis D'entrenament


Enviado por   •  10 de Febrero de 2013  •  306 Palabras (2 Páginas)  •  408 Visitas

Página 1 de 2

Principis d’entrament:

Aplicaré els següents principis :

- Principi d’individualitat: es obvi que cada persona té uns trets característics que s’ha de tindre en compte, per a que l’entrenament s’adapti el més a possible a la necessitat de cada persona. Per això es important que alhora de fer el treball es tingui en compte aquest principi.

- Principi de progressió: l’organisme es capaç de suportar progressivament esforços majors. Per això tinc que tindre en compte 3 factors importants:

 El volum: és la quantitat d’exercici a realitzar durant l’entrenament. Ve determinada per: la distància a recórrer ( metres o kilòmetres) , el temps empleat (hores, minuts, segons), el pes total llevat (kg), nombre de repeticions.

 Intensitat: és el component qualitatiu del esforç. Hi ha diverses formes de mesurar l’ intensitat:

+ Km/h

+ Freqüència cardiàcia: pulsacions per minut.

Mètode per calcular la freqüència cardíaca màxima en una persona:

1R: Fc màxima = 220- edat

2n: Si ens diu el percentatge de la intensitat en la que hem de treballar hem de fer la nostra freqüència cardíaca variarà :

(220-edad) x %/100= ppm

- Principi de continuïtat: es important aquest principi, perquè ens diu que tot esforç al ser interromput per un període prolongat de temps o es realitzat sense continuïtat, ni crea hàbit ni entrena. Es a dir que no es produeix cap adaptació.

Per això es important que en el meu entrenament hagi de realitzar exercicis de forma continuada, com a mínim 2 dies a la setmana.

- Principi de l’alternança: es important que el cos descansi cada vegada que hi ha els estímuls . D’aquesta manera haig d’evitar una disminució de la capacitat de rendiment , i la manera d’evitar es d’alternar el tipus de càrrega. Els temps de recuperacions que aplicaré serà els següents:  Flexibilitat: 12 hores

 Resistència aeròbica: 1 dia

 Resistència anaeròbica: 1 dia

 Força màxima: 3 dies

 Força explosiva: 2 dies

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com