ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

RESUM (per Capitols)


Enviado por   •  1 de Julio de 2014  •  342 Palabras (2 Páginas)  •  404 Visitas

Página 1 de 2

Aquest llibre està dividit en 12 capítols; els quals es poden resumir de la següent forma:

Capítol 1

Teresa Louzao, un dia, va rebre una carta del seu germà.

Es va llevar un gran pes del consciència al veure que el seu germà no sabia oblidat d'ella i que sempre se'n recordava de tots el moments que havien viscuts junts. Teresa al veure que era del seu germà s'apropà a l'aparador on veia les fotografies de la seu família i li venien a la ment tota mena de records: de la seu mare , del seu germà.... Li va donar més atenció a una fotografia en concret on estava Teresa, Xavier i Adrià (en una capella de Sant Roc). On Xavier i Adrià l´acceptaren a Teresa com a companya i on va descobrir que estava enamorada d´Adriá (tota la vida).

Es va concentrar en el sobre (Teresa) on va pensar on devia estar eixa destinatari que ficava. Doroña-Vilarmaior però obri el sobre pensant que seria alguna publicació o traducció del seu germà però a l'obrir...

Va veure que hi havia :un altre sobre (aquest sobre era reforçat i fort) dins, i un full on llisgué : era una carta de Xavier molt estranya el qual li demanava que fer-ha dues coses per ell:

1. Que no òbrigues l´altre sobre.

2. Que , si en una setmana no ha rebut noticies d´ell que vaja ala comissària de Vigo i pregunte per l´inspector Soutullo (que li donara el sobre).

Li conta que en aquest mon hi ha coses que les persones no podem imaginar ( no com abans creia ell).(Temor , mort, ajudar a Xavier, carta de la planta baixa).

Teresa estava molt inquieta (deveres o reial la carta?)

No podia avançar l'ansietat , es veia envoltada de les paraules del seu germà (3 dies passaren).

Va agafar el sobre i l'examinà i l´obrí hi havien fulls escrits per Xavier ,unes quantes cartes d´Adrià adreça (Doroña-Vilarmaior).

Un altre sobre menut amb fotografies molt semblants (sèrie).

Va intentar dominar els nervis i comença a llegir aquells fulls per trobar-hi una explicació.

Capítol 2

Xavier conta al principi de la carta,

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com