ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Asd Asdfa Sdf Asdf Asdf


Enviado por   •  7 de Mayo de 2015  •  231 Palabras (1 Páginas)  •  335 Visitas

Arguments

La trilogia obeeix al fil conductor de la crònica de l’anglès John Sinclair, personatge de ficció. El conjunt s’emmarca en els anys que porten als fets de 1714 —quan es tanca el periple. L’èpica dels catalans s’anuncia i es desencadena a remolc de la conversió personal de Sinclair, protagonista i narrador que va madurant al llarg del relat. Si el primer volum pren l’aire d’una comèdia d’aventures, i el segon d’un drama emocional, el tercer és una autèntica tragèdia. Se succeeixen, així, en una sola terna literària, els tres gèneres clàssics.

1714, Set de Rei

John Sinclair rep un misteriós encàrrec de la corona anglesa: infiltrar-se com a agent especial en terres catalanes, i fomentar la revolta contra el rei Felip V. Per a fer-ho, disposa de la seva ironia distant, el seu caràcter aventuresc, el suport d’anglesos influents i els escrits anònims d’un tal Hispalis. El jove espia, avesat al glamour dels ambients cortesans, es passeja per mitja Europa i aterra a Catalunya sense simpatitzar, ni poc ni molt, amb la causa del pretendent austriacista. Les seves millors credencials són una forta inclinació per les faldilles i haver vist molt de món.

Amb l’ajut del seu informador secret, Sinclair contribueix a girar els ànims contra el rei borbó. A partir d’aquí, viu els alts i baixos de la guerra de Successió, a les grans capitals de l’època o a

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.4 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com