ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

PONTE EN MI LUGAR


Enviado por   •  1 de Mayo de 2013  •  Informes  •  305 Palabras (2 Páginas)  •  295 Visitas

Página 1 de 2

PONTE EN

MI LUGAR

Aquesta pel·lícula tracta d'una mare i una filla, on el ser pare/marit es mor i tenen que continuar la seva vida sense ell.Per l'Anna Coleman (filla), se li fa molt difícil aquesta sitació, a més tinguent un germà petit Harry Coleman.

Després d'un temps, la mare Dra.Tess Coleman, troba un altre cop un amor no gaire bon vist per els seus fills Ryan. Mentres ells planejen el que serà el seu casament, l'adolescent Anna no para de dir-li a la seva mare la frase "me arruinas la vida" i ella com a psicòloga es centre més amb els pacients.

Un dia tota la família van a un restaurant chinés i allà comença la màgia. Al estar molta estona discutint, la mare decideix portar a la seva filla als lavabos per parlar i exigir bon comportament. En aquell mateix instant passa un terretrèmol que només elles poden sentir, on es canvien el cos, és a dir, la mare te el cos de la filla i la filla el cos de la mare.

Tenen de planejar i fer mil coses perquè ningú noti la diferència, cosa pràcticament impossible perquè l'amor platònic de l'Anna i el nou marit de la Dra. Tess veuràn que alguna cosa no va bé.

Finalment les dues aprenent coses de l'altre i s'en donen comte de que cap vida de les dues és fàcil. Viuen mil experiències i al final, aconsegueixen canviar-se un altre cop els cossos, fent que mare i filla estiguin més unides que mai.

El missatge que ens transmet aquesta pel·lícula és que, ni els pares ni els fills tenen una vida fàcil i que s'ha de saber acceptar les diferències dels altres. També transmet que no tot és el que sembla, que a vegades qualsevol cosa por canviar la teva vida i potser no cap a dolent.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.6 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com