ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Benchmark San Joan De Deu


Enviado por   •  15 de Noviembre de 2012  •  415 Palabras (2 Páginas)  •  284 Visitas

Página 1 de 2

BENCHMARK – HOSPITAL SANT JOAN DE DEU (Barcelona)

Producte – Servei - Processos

L'hospital San Joan de Barcelona, és un hospital universitari especialitzat en els cmaps de pediatria, ginecologia i obsterícia. És un centre de titularitat privada concertat pel Servei Català de la Salut que partany a l'Ordre Hospitalari dels Germans de Sant Joan de Déu, l'entitat religiosa que gestiona prop de 300 centres sanitaris d'arreu del món.

El centre disposa de 362 llits i 12 quiròfans. Hi treballen més de 1.200 professionals i s'atenen cada any més de 4.000 parts, 130.000 urgències, s'hi enregistren 26.000 ingressos i s'hi practiquen 13.000 intervencions quirúrgiques.

L'hospital Sant Joan de Déu compta des de l'any 1994 amb un conveni amb la UB, per impulsar la docència de pregrau i postgrau. També imparteix formació conti per els professionals del centre i externs, i estades formatives per a professionals en diversos aspectes de les especialitats pediàtriques i en perinatologia.

L'hospital Sant Joan de Déu és un hospital d'alta especialització i tecnologia en què la dona, el nen i l'adolescent són el seu centre d'interès. La missió del nostre hospital és proporcionar una atenció integral als nostres pacients compaginant la vessant més humana de l'assistència sanitària amb el desenvolupament dels nous avenços científics i tecnologics, fins el punt que el pacient pogui gaudir dels serveis del hospital sense ser necessaria la seva presencia.

Els serveis i utilitats que ofereix el centre, son els següents:

- Serveis mèdics

- Centre Mèdic

- Consells de salut

- Espai d'associacions de pacients

- Conferències per a pares

- Hospital Amic

- Obra social

- Voluntaris

- Programes d'investigació

Pel que fa a l'activitat que tenen en la xarxa, el focus de la seva activitat a Facebook (https://www.facebook.com/HSJDBCN), igual que el del centre, és la salut de mares i fills, des que neixen fins arribar a la seva edat adulta.

Aquest espai va dirigit a mares i pares, àvies i avis, famílies en general, que s'interessen per la salut dels petits, en la seva curació quan estan malalts, però també en la prevenció i en els bons hàbits que els permeten tenir una vida feliç i saludable, perquè no hagin de venir a veure'ns a l'hospital, o com a mínim, de venir poc. A més, es una espai per compartir les experiències que un pot tenir relacionat amb el centre.

Per altre banda, aquest centre, tambés es troba al canal YouTube (HSJDBCN) on penja de forma habitual vídeos on explica el funcionament del hospital, conferencies, consells, etc.

El centre hospitalari de Sant

...

Descargar como (para miembros actualizados) txt (3 Kb)
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com