ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Charles Robert Darwin


Enviado por   •  7 de Marzo de 2013  •  Biografías  •  384 Palabras (2 Páginas)  •  521 Visitas

Página 1 de 2

Pròleg

Charles Robert Darwin va néixer el 12 de febrer de 1809, va ser un naturalista angles, que va explicar que totes les espècies han evolucionat al llarg del temps a partir d’avantpassats comuns mitjança la selecció natural. Darwin desenvolupa el seu interès en l’historia natural mentre estudiava medicina a La universitat d’Edimburg, i més tard teologia a Cambridge. Durant el seu viatge al Beagle es va determinar geòleg, amb observacions i teories que recolzaven altres idees, així va publicar més tard el seu diari de viatge, d’aquesta manera es va fer famós com autor.

Desconcertat per la distribució geogràfica de la fauna i dels fòssil recollits duran el viatge, va decidir estudiar la transmutació de les especies, u va concebre la seva teoria d ela selecció natural en l’any 1838.

Amb la publicació de L’origen de les especies, Darwin va poder establir l’evolució per descendència comuna.

L’origen de les especies va ser el resultat exhaustiu i profund treball d’observacions i investigacions que Darwin va començar des de jove, quan es va dedicar a l’historia natural i va retornar les seves col•leccions de minerals i insectes. Però el que realment li va portar a fer tot aquest estudia va ser l’expedició Beagle.

"El viaje en el Beagle ha sido el acontecimiento más importante de mi vida y el que determinó toda mi carrera".

L’origen de les especies va ser el primer relat convincent i clar de la teoria de l’evolució i de la selecció natural. L’obra de Darwin estava narrada en un llenguatge directe i col•loquial, accessible per a qualsevol lector. En ella va ser capaç d’explicar en forma simple que les espècies canviaven com a resultat d’una necessitat nova; que la lluita per la supervivència eliminava les variacions desfavorables i sobrevivien les més aptes; que el número d’individus de cada especia continuava més o menys constant.

Una de les principals influencies en la seva teoria d ela selecció natural ha sigut el Thomas Malthus, amb l’Assaig sobre el principi de la població. També se li atribueix gran importància en l’obra de Darwin al naturalista Alfred Russel Wallace, qui en la seva ultima expedició a les illes de Malasia va formular la seva hipòtesi de la selecció natural. Abans de la publicació del llibre de Darwin, els dos conjuntament van publicar extractes dels manuscrits.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.4 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com