ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

El Senyor De Les Mosques


Enviado por   •  10 de Diciembre de 2013  •  914 Palabras (4 Páginas)  •  215 Visitas

Página 1 de 4

EL SENYOR DE LES MOSQUES

1- Escriu una sinopsi de la pel•lícula tenint en compte el context històric.

La història comença quan un vaixell s’enfonsa i uns nens britànics naufraguen a una illa i gràcies a ells també aconsegueixen portar al pilot, que està molt mal ferit. Els nens al veure’s pràcticament sols sense adults en aquella illa sense recursos i amb poques possibilitats de que els rescatin, decideixen cooperar i organitzar-se entre ells per a poder sobreviure. Per això estableixen unes normes mínimes i es reparteixen algunes tasques. Per això en Ralph utilitza un cargol de mar i qui el posseeixi, tindrà la paraula. Però arriba un moment de la pel•lícula en que el Jack té enveja del lideratge que té en Ralph i per això crea un altre grup on la seva prioritat es la caça. Aquest grup cada passa a ser un grup civilitzat, a semblar-se ràpidament a primitius. Aquest succés es estrany ja que aquests nens havien estat educats en una societat civilitzada. Cada cop més nens es passen al bàndol de Jack i els que deurien estar cuidant de la foguera que havien creat com a senyal per si passava algun vaixell, se’n van a caçar amb el Jack. A causa d’això, un vaixell que passava a prop no els va veure.

A partir d’aquí els nens descobreixen un suposat monstre que viu en una cova i per això més nens passen al bàndol d’en jack, ja que tenen armes per a caçar i també per a defensar-se. Així que del bàndol d’en Ralph només queden: en Piggy, que es el personatge que representa a la raó i a la serenitat, en Simon i el mateix Ralph.

Una nit el grup d’un Jack prepara una fets a on honoren a un porc que han caçat amb una gran fogata i aquests conviden al grup d’en Ralph. Mentrestant en Simon agafa una barra lluminosa i va a veure al suposat monstre. Quan i va veu que en realitat es un home, segurament un soldat que es va refugiar a la illa. Així que va corrents a la festa amb la barra lluminosa corrents per la platja. Però el grup d’en Jack el confonen amb el monstre i el maten amb les llances. Quan se’n adonen de que era en Simon, el líder Jack els i diu que era el monstre però que havia agafat la seva aparença per enganyar-los. Amb això en Jack aconsegueix juga amb els nens, fent així que el segueixin veient com a líder i que li segueixin fent cas.

A partir d’aquí, el successos són cada cop més salvatges. Primer, el grup d’en Jack aprofitant la nit per anar a robar les ulleres del Piggy per així poder fer foc. El dia següent en Ralph veu la desesperació de Piggy que no veu res sense les ulleres i que a més carrega amb el pes d’estar ells dos sols en una illa perduts. Així que els dos van a parlar amb el grup d’en Jack. Al arribar allà els dos intenten transmetre que han d’estar tots units i tenir una organització més civilitzada. Mentre estan ells dos parlant, un nen del grup d’en Jack empeny una pedra que cau sobre el

...

Descargar como (para miembros actualizados) txt (5 Kb)
Leer 3 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com