ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

EL CIELO PROTECTOR


Enviado por   •  17 de Octubre de 2011  •  391 Palabras (2 Páginas)  •  532 Visitas

Página 1 de 2

EL CIELO PROTECTOR

La pel•lícula de el cielo protector, va de una parella de artistas americans que decideixen marxar de Àmerica per anar cap a l’Àfrica, emprenen aquest viatge en busca d’experiències noves, llocs exòtics, en definitiva un viatge per a buscar la diferència.

Els dos protagonistes en Port i la Kit, es podrien considerar viatgers romàntics, perquè aquest viatge el fan per fugir de la societat americana, una societat desenvolupada, però que es una societat corrumpuda i monotoma i per aquest motiu decideixen fer un viatge a l’Àfrica per poder estar en un espai diferent i per conèixer cultures diferentes a la cultura americana.

Un altre dels motius per considerar en Port i la Kit viatgers romàntics, és perquè fan una viatge cap a l’exterior per conèixer altres cultures, però en gran part és un viatge cap a l’interor ja que són una parella molt inestable com es pot observar a la pel•lícula amb casos d’infidelitat, enganys i fins i tot dormen en llits diferents, per això en gran part els dos protagonistes fan aquest viatge per donar quelcom de sentit a la seva relació.

També es poden considerar romàntics, perquè hi ha una certa deformació de la realitat que es pot observar per exemple, quan la Kit viatge amb tren i amb en Tunner, ja que a la Kit el tren li feia pànic i en Tunner no li queia gaire bé i per l’altre banda podem veure com en en Port en comptes de anar amb el tren i la Kit decideix marxar amb dos crítics de la guía turística que els hi queia molt malament.

També, es pot veure de manera molt clara que són una parella de viatgers romàntics, perquè posen en pràctica l’expressió llatina “carpe diem” que vol dir viu al moment i no el malgastis, i això els dos protagonistes ho posen en pràctica com per exemple en què en Port beu i se’n va amb una prostiututa i en el cas de la Kit beu i se’n va al llit amb en Tunner, els dos mostren una actitud depreocupada, és un viatge sense cap mena d’objectiu concret.

Finalment, es pot acabar de confirmar que són uns viatgers romàntics fixant-nos amb l’espai natural on decideixen anar al desert del Sahara, un espai totalment oposat amb l’espai americà. El Sahara representa la natura pura enmig d’un món industrialitzat.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.3 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com