ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Nom i cognoms de l’estudiant


Enviado por   •  15 de Marzo de 2012  •  Ensayos  •  1.582 Palabras (7 Páginas)  •  495 Visitas

Página 1 de 7

Nom i cognoms de l’estudiant

Prova d’avaluació continuada 1. “Cas 2. Avon, la companyia de les dones"

Presentació i objectius

Presentació de la prova

Per a aquesta primera prova d’avaluació continuada ens centrarem en l’estudi del primer mòdul: “El paper actual de la venda personal en la comunicació de màrqueting".

La prova s’estructura a partir de 4 preguntes sobre el cas pràctic que haureu de resoldre revisant els materials de l’assignatura i la informació addicional de fonts de qualitat i credibilitat. En aquest cas, la PAC es centra en el cas 2 que apareix al mòdul 1, pàg. 65 : “Avon, la companyia de les dones".

Competències

Amb aquesta prova d’avaluació continuada es demana les següents competències:

1. Emfatitzar el moviment que s’ha produït en les últimes dècades en la funció de vendes de les empreses des d'una venda transaccional a una venda relacional.

2. Examinar l’evolució de la comunicació de màrqueting des d’una perspectiva funcional cap a una d'integrada i relacional, tot i aplicant-ho a un cas concret.

3. Comprendre el paper que exerceix la venda personal dins el pla de comunicació integrada de màrqueting de les empreses.

4. Entendre la venda personal com una acció estratègica dins el pla de comunicació integrada de màrqueting.

5. Conèixer els avantatges i desavantatges de la venda personal com a instrument de comunicació de màrqueting aplicat a un context concret.

6. Comprendre com es combina la venda personal amb altres elements dins un programa de comunicació integrada de màrqueting, com pot ser en aquest cas concret amb la televisió.

Criteris d’avaluació

Els criteris d’avaluació generals són:

1. La capacitat de comprensió dels continguts teòrics dels mòduls i la seva aplicació a casos, dades i situacions reals. Així doncs, és important que les vostres respostes no es basin en només “sentit comú” o en les vostres experiències personals.

2. La qualitat i profunditat de les respostes, el raonament i la justificació de cadascuna d’elles.

3. La creativitat de la vostra resposta.

4. La idoneïtat dels exemples buscats per argumentar les respostes.

5. La utilització de diferents fonts d’informació de qualitat acadèmica a Internet o bé a la Biblioteca de la UOC. No oblideu d’incloure totes les referències bibliogràfiques i adreces d’Internet que utilitzeu en la preparació del treball seguint el format proposat en el Pla Docent de l’assignatura.

De forma més específica, els següents elements també es tindran en compte a l’hora de valorar les vostres respostes:

• A la primera pregunta es valorarà el fonament teòric i l’argumentació de la resposta. Heu de presentar una resposta exhaustiva i concreta.

• A la segona pregunta es valorarà especialment la justificació mitjançant l’exemplificació de la resposta, així com els fonaments teòrics que expliquen els avantatges o inconvenients dels missatges únics.

• A la tercera pregunta es valorarà els coneixements teòrics aplicats a aquest cas pràctic, posant èmfasi sobretot en el context i l’evolució d’aquest tipus de mercat.

• A la quarta pregunta es tindrà en compte la vostra creativitat pel que fa a la recerca i argumentació dels anuncis. Cal també posar en relleu el paper que pot jugar la televisió en relació al món de les vendes.

També, cal recordar-vos que està totalment prohibit plagiar o copiar sense citar la font de la informació inclosa en les vostres respostes, tal com es determina en el Pla Docent.

Format i data d’entrega

• Es important tenir en consideració les instruccions contingudes al Pla Docent de l’assignatura,

• L’extensió de l’exercici ha de ser de com a màxim 5 pàgines en format Word o PDF, de forma que el nom del fitxer tingui el format següent: 08603_PAC1_cognom1_cognom2.doc o 08603_PAC1_cognom1_cognom2.pdf.

• A l’encapçalament ha de aparèixer el vostre nom i cognoms, el nom de l’assignatura, i el numero d’activitat continuada. Per a l’entrega de l’activitat, heu de fer servir la mateixa plantilla de la PAC eliminant tota la informació prèvia a les preguntes.

• La data màxima per entregar l’activitat de la PAC1 es el dia 17 de Març de 2012.

Enunciat

A partir de la lectura i la reflexió de l’estudi del cas “Avon, la companyia de les dones” (mòdul 1, pàg.65), contesteu argumentant i justificant cadascuna de les preguntes següents:

1) En quina mesura han contribuït les agents de vendes d'Avon al creixement de la companyia i a la creació

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (10.2 Kb)  
Leer 6 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com