ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Stakeholders Catalan


Enviado por   •  10 de Abril de 2013  •  222 Palabras (1 Páginas)  •  431 Visitas

Els stakeholders o grups de interès, són tots aquells grups que poden afectar o són afectats per les activitats de l'empresa.

Partint des d'aquesta afirmació, tots els stakeholders tenen capacitat de influir en els diferents sectors productius, ja que si no fos així, no els reconeixeríem com a tals. Per una altra banda, no crec que tinguin la mateixa capacitat de influir, uns tindran més (com els directius) i uns altres menys.

Els principals stakeholders del F.C. Barcelona serien: propietaris de capital, directius i jugadors entre d'altres.

-propietaris de capital: el seu objectiu és que augmenti el valor de l'empresa (accionistes).

-directius: prenen les decisions oportunes per aconseguir els objectius de l'empresa.

-jugadors del equip (treballadors): presten el seu treball a canvi d'una remuneració, sense treballadors l'empresa no podria dur a terme les seves activitats.

En una entitat com el F.C. Barcelona, els objectius de rendibilitat econòmica tenen la funció de qualsevol altre empresa, augmentar el valor d'aquesta, fer-la créixer econòmicament, etc.

Pel que fa als termes eficiència i eficàcia, l'empresa serà eficaç si compleix els objectius fixats amb anterioritat, però no per això direm que l'empresa ja és eficient, l'empresa serà eficient si per assolir els seus objectius ho fa d'una manera eficient, això vol dir que complirà aquests objectius de la millor forma possible tenint en compte factors com el temps i els recursos escassos.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.5 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com