ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Creación empresa


Enviado por   •  1 de Noviembre de 2017  •  Trabajos  •  996 Palabras (4 Páginas)  •  218 Visitas

Página 1 de 4

La idea de negoci escollida ha sigut “Assessoria online”, la idea és una assessoria online amb preus reduïts i amb una quota fixe al mes, un tot inclòs; on a través d’una aplicació el client pugui fer la feina que no aporta valor a les assessories com ara introduir factures al sistema, controlar les notificacions de l’AEAT, i fins i tot que puguin els clients fer un precàlcul dels impostos que han de presentar des de l’aplicatiu, ja sigui una pàgina web o una app. És a dir, que el client pugui tenir a l’abast tota la informació rellevant de l’empresa que necessiti en cada moment; sempre amb el control i assessorament del personal expert en cada camp. Per altra banda, també oferir el sistema tradicional, com a valor afegit, que normalment no s’ofereix a les assessories online, és a dir, una atenció tant telefònica com presencial, per donar un servei complert i no donar sensació d’automatització.

A quasi tot el grup ens ha semblat una molt bona idea, la qual es podria convertir perfectament en una oportunitat de negoci. Ens ha semblat un sistema àgil, ràpid i còmode, factors importants avui en dia sobretot per a les petites empreses i autònoms, que necessiten d’aquest servei i a vegades no tenen els coneixements suficients o el temps necessari per a dur a terme aquestes tasques. I sobretot el fet de ser una tarifa plana reduïda, ja que com tots sabem els assumptes de les assessories disparen el pressupost de les empreses i d’aquesta manera sabem els serveis que ens presten i a un preu fixe, evitant sorpreses a final de mes.

De fet totes les idees ens han semblat molt bones a la majoria, ens han sorgit dubtes i propostes de millores per a algunes, els quals han estat solventats en l’espai de debat. Durant el procés de planificació vam decidir fer una votació de 3, 2 i 1 punts a les millors idees i el resultat de les tres millors idees ha sigut en primer lloc l’Assessoria online, en segon lloc el Servei de dinars a empreses i en tercer lloc La Bugaderia BtoB. Per a la segona i tercera idea més votades han sorgit dubtes i propostes de millora molt interessants, en canvi la idea escollida ens ha semblat molt bona des de un inici i ens ha semblat una millor oportunitat de negoci degut a que el mercat al qual va dirigit és molt més ampli i hi ha una mancança al mercat d’aquest tipus de servei.

Les reflexions que ens han fet arribar a aquesta conclusió son el fet de que quasi tots hem tingut clar que la Assessoria online es podia convertir en una molt bona oportunitat de negoci, a més a més que alguns de nosaltres fem servir algun tipus de servei semblant per a la nostra economia domèstica o hem necessitat d’aquest tipus de servei en algun moment de la nostra trajectòria professional i hem trobat algun tipus de mancança. Un altre factor també ha sigut el fet que normalment els temes “burocràtics” consten de portar a terme en alguns tipus de negoci, per tant, el fet de tenir un servei àgil, còmode

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (5.6 Kb)   pdf (145 Kb)   docx (10.6 Kb)  
Leer 3 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com