ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Deberes Catalan


Enviado por   •  1 de Febrero de 2013  •  476 Palabras (2 Páginas)  •  273 Visitas

Página 1 de 2

Eric Rios Naval

Català

3-. A continuació escriviu les idees més importants del poema "Oda a Espanya," també de Maragall, que tens al dossier.

1. Catalanisme

2. Nacaionalisme

3. Menyspreu a Espanya.L'estat espanyol estava en guerra i enviava els joves catalans a la guerra i no tornaven, llavors tracta de la caiguda de l’imperi degut a que va perdre les guerres i el poble català es va rebotar ja que no volien anar-hi.

4. L'estat espanyol estava en guerra i enviava els joves catalans a la guerra i no tornaven, llavors tracta de la caiguda de l’imperi degut a que va perdre les guerres i el poble català es va rebotar ja que no volien anar-hi.

Hi ha elements comuns amb l'anterior?

Si, perquè els dos tenen la mateixa ideologia i expressa el nacionalisme català i menyspreu a Espanya i sentiment europeista.

4-. Redacta un text amb la teva opinió personal en què parlis de la relació entre Catalunya-Espanya a l'actualitat.

La relació de Catalunya amb Espanya mai ha sigut gaire bona i ara, en l'actualitat, la millor paraula que pot descriure la situación és tensió. Tensió degut a que no es posen d’acord els polítics i això crea conflictes que arriben a la gent del poble. També es degut que a l’hora de solucionar els problemas ho fan d’una manera poc convicent, sense cap mena de diàleg. Això l'únic que fa es generar odi i més tensió i demostrar que encara viuen pensant en el segle anterior, no convencen a ningú, i menys al segle XXI, on totes les diverses societats del món ja haurien de decidir el que volen ser perquè el que s'ha de tenir en compte és la voluntat dels pobles, però per molta voluntat que hagi tot seguirà com sempre. Però, per molta gent que vulgui la independencia de Catalunya mai es conseguirà. Desde la meva opinió, Espanya ha de ser un país unit on tots s’ajudin uns als altres sense ecceptuar Catalunya i així les coses aniran millor per les dos bandes.

5-. Expliqueu el contingut del poema de Charles Baudelaire que teniu al dossier.

El poema fa una comparació de l'albatros amb el poeta. L'home simbolitza la societat burguesa, una societat que pren la llibertat de l'ocell,referint-se a l'autor. El poeta s'evadeix de la realitat cap a un món on ell és protagonista i ho relaciona amb l'albatros, que és un ocell que es passa tot el seu temps volant i li costa viure quan està a la superfície, els dos personatges en la llibertat, la força i la seva energia per pertànyer en el seu món i no descendir al món materialista. El poema

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.7 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com