ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Activitat: M’en vaig a viure a Berlin


Enviado por   •  3 de Octubre de 2016  •  Síntesis  •  2.024 Palabras (9 Páginas)  •  395 Visitas

Página 1 de 9

1ª Activitat: M’en vaig a viure a Berlin

  • Que necesito per treballar a Berlin?

Primerament necessitarem un permís de treball, on es mirarà si tens les mateixes condicions que qualsevol alemany amb un ofici.Serà necessari indicar la teva direcció permanent es a dir on esta allotjat per qualsevol motiu ja sigui de seguretat o de legislació, amb un registre de direccions.Has de tenir un pressupost per que no pots viure gratis en “alemanya”.

Un segur de salut en una companyia alemana, targeta sanitària europea i encara que no sembli necessari, t’has d’afiliar-te a una aseguradora alemana ja sugui “(AOK o TK)” y Tramitar la targeta de seguretat social.

El més importat es tenir un cert nivell en angles elevat on puguis entendre y respondre y un curs bàsic alemany per saber el que et demanen y com resoldre problemes sense necessitat d’un traductor.

  • A on podré allotjarme?
  • Quines ofertes de treball puc trovar i quins sous son els habituals per un estranger?
  • Que menjaré? Quins horaris tenen?

Podem trobar:

Brezel: pà fornejat amb forma de llaç.

Sauerkraut: col picada i fermentada.

Gebratene Fleisch: carn fregida en oli sense treure el cuïr.

Blaukraut: col de fulles liles picades.

Kartoffelbrei: puré de patata.

Strüdel: massa enrotllada amb fruites per dins, especialment poma.

  1. HORARIS: comercial(9-18) menjar(13:00) sopar (19:00 i 20:00), esmorzar a les 7
  • Come m desplaÇaré de casa meva fins al treball?
  • Quines frases Claus hauré de saber per començar?

2aActivitat: Tinc una feina de guía turística per l ciutat!

  1. Mapa del punts indispensables amb una fotografía del lloc i una breu referencia histórica. Marcar clarament en Berlín occidental i l’oriental.
  2. Com funciona politicament Alemanya i qui governa
  3. Per què els semàfors del Berlín Oriental són tant diferents?

Va ser creat als anys 60 per Karls Peglau en la republica Democràtica Alemana. Peglau creia que deiferents formes geomètriques asociades als colors tradicionals eren els senyals més efectus per ordenar el trànsit. Va realitzar una proposta per redisenyar els semàfors. Al 1961 es van col.locar els primers ampelmann. Tras la reunificació alemana es van retirar peró la gent els volia una altra vegada.

  1. Museus, feu una breu fitxa de les seguents obres Claus:

Pergamonmuseum: El comitent va ser Àtal rei de Pergam l’edifici tenia la finalitat de culte religiós amb un estil hel·lenístic accentuat. Els científics ho datan de l’any 1880 a.c, durant el regat de Àtalida Èumenes () (197159 a.c) després de la pau d’apamea que va consolidar el poder als atalides El rei la va fer aixecar per commemorar les seves victòries, en un pati massís, envoltat d’una columnata jònica i s’accedeix travessant una escalinata, que tenia un paper molt important.

La base de la plataforma es troba a Pergam Turquia. La part exterior esta ornamentada amb un fris ple de relleus escultòrics que representa ven la lluita entre els deus i els gegants, la gigantomaquia, les cares interiors, de l’altar, contenen més frisos de menys tamany on relaten la vida de  Tèlef, fundador mitologic de la nissaga atalida i altres figures animals. Pot ser dedicat a Zeus o Atena,

Materials: Marbre, sistema: arqutrivat que va inspirar al barroc.

La porta del mercat de Milet (, d.c ) estava situada en el pas entre l’agora y el mercat del sud de Turquia a prop del riu Meandre d’estil romà per que en aquella època gobernaba Adriano emperador romà,va ser trobada per Theodor wiegand. Odinalment estava policromada i amb ella només van transportar dues estatues: la d’un emperador amb cota de general amb una barbara als peus i un heroi despollat que simbolitzava la abundancia.

Les portes inferiors són acabades en arc de mig punt, en els seus costats un gran esglaó amb vuit columnes d’estil corinti i en part jonics, mentre que les portes superiors no tenen és sentit que el de decorar.

Porta d’Ishtar, una porta de la muralla babilonica, ornamentada amb animals, de colors brillants i d’aurats per donar-li luxe amb un gran fons de color blau envidrat. Va ser construïda en el segle a.c per Nabucodonosoren 575a.c a 100 km al sud de Belgrad aproximadament. Consagrada a Ishtar deesa de l’amor i la guerra, donava acces al temple marduk, els señor dels deus, en una avinguda amb relleus de lleonsi dracs descoberta per Robert Koldewey qui va dirigi la excavació l’any 1902.

El toro simbolitzava a Adad deu del clima, el dracamb el sobrenom de Mushussu a Marduk.

Saló d’alep Isa Ibn Butrus va ser el propietari original, construit amb fusta, y banys metálics, 1603a.c de la dinastia otomana construida per Halab Shah Ibn Isa en siria, on es representa temas cristians, proverbis arabs i principis persas donan a conneixer que era una convivencia de diverses religions. Friedrich Sarre va obtenir la sala en 1912.

Va ser construida amb la intencó de que el primer que observesin els invitats fos espectacular , inspirats en llibres islamics de l’epoca Les pintures principals es troben en l'entrant central, a l'esquerra i la dreta d'un armari. A la pintura de l'esquerra es repeteixen escenes de la cort, com un governant en el tron, una partida de caça o una celebració cinegètica en què es veu a un príncep amb un falcó; en el costat dret, en canvi, es representen temes cristians, per exemple l'Últim Sopar, la dansa de Salomé davant Herodes i el sacrifici d'Isaac. En les pintures de la resta de la sala hi ha representacions individuals de temes cortesans o cristians, com la història d'amor de Leyla i Maynun del poema Haft Paykar de Nizami (1141-1202), la Verge amb el Nen o sant Jordi, així com animals reals i imaginaris. Potser una sèrie tan completa de pintures, amb tal varietat de temes, només podia crear-se en una ciutat comercial com Alep.

...

Descargar como (para miembros actualizados) txt (12 Kb) pdf (222 Kb) docx (15 Kb)
Leer 8 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com